Rreth Nesh

Aesthetic Dental Leader Academy është institucioni më I vjetër,më i vlerësuar në organizimin e kurseve të demostrimit dhe update-timin e teknikave dhe produkteve inovative.Fondatori I kësaj akademie ka sjellë në vitin 2009,18 vite eksperiencë organizimesh të kurseve në Itali dhe Europë dhe ka trasferuar këtë ekperiencë gjatë këtyre 30 viteve nga dita në ditë në mënyre etike tek dentistët Shqipëtarë duke sjellë në Shqipëri për herë të parë për çdo kategori kursesh ekperiencën e Profesorëve elitë botërore në fushën e Ortodoncisë,Implantologjisë,Fasetave,Estetikës,Paradontologjisë,Protezës,Emergjencës dhe Sedacionit Koshient.Sot kjo akademi me ndihmën e industrive më të rëndësishme odontoiatrike botërore shkon tek dentisti në një mënyrë etike dhe profesionale nëpërmjet Universiteteve Europiane dhe vendase më të dalluara.Bashkëpunëtorët elite të kësaj Akademie janë: Universiteti “Aldent” Tiranë,Universiteti i L’Aquila Itali,Universiteti i Cagliari Itali,Akademia Ezio Costa Itali,Instituti i Studimeve Odontoiatrike Leone Itali,Akademia Botërore e Faktorëve të Rritjes Wagro Athinë,Day Institute Greqi.

Kurset Tona

Aplikoni për t'u regjistruar

Faseta direkte dhe indirekte

Emergjenca dhe Sedacioni