Turizmi Dentar Elitar më i Përballueshëm në Shqipëri

Me 15 qendra shërbimi në Evropë

Shërbime të plota dentare me çmimet më të arsyeshme.
Ne sigurohemi që të merrni gjithçka që ju nevojitet
për të pasur një buzëqeshje të bukur dhe jetëgjatë.

Rreth Nesh

Klinika Aesthetic Dental Leader është pjesë e strukturës Dental Leader Center dhe drejtohet nga profesionistë, Profesorë Universitarë të huaj dhe vendas,të cilët për çdo ndërhyrje përgatisin një akt ekspertim,praktikë unike kjo e cila shërben për projektin Kirurgjikal,Implantar,Protezik,Estetik që mjeku kurant do të aplikojë te pacienti .Klinika operon në fushën e turizmit dentar me një veçanti unike në Europë që është asistenca për çdo komplikacion në qytetet më të rëndesishme të Italisë,Ballkanit dhe Europës.Klinika është e organizuar me kushte super moderne sterilizimi,pajisje të fjales së fundit të teknologjisë dhe e siguruar nga shoqëri sigurimi më prestigjoze në vend.

Si Funksionon

Klinika jone në Tiranë përdor teknologjinë më të fundit dentare dhe kujdesin e personalizuar të pacientit për të identifikuar problemet dentare që ndikojnë në shëndetin tuaj të përgjithshëm. Kjo metodë na lejon të çojmë stomatologjinë në një nivel tjetër dhe të bëhemi më shumë se thjesht një dentist, por partneri juaj i përgjithshëm i shëndetit.

Pacienti na dërgon radiografinë e fundit panoramike të gojës

Projekti implantar me akt ekspertim nga një Profesor Universitetar.

Projekti protetik me akt ekspertim nga një Profesor Universitetar.

8 Një preventiv i dërgohet klientit me email që keni dhënë në formularin e kontaktit.

“Vizita është falas.
Në varësi të vlerës, çmimi përfshin:
A) Një biletë avioni
B) Biletë avioni + akomodimi në hotel
C) Biletë avion + akomodim në hotel + shërbime turistike”

Nëse propozimi i preventivit pranohet dhe pacienti arrin në destinacionin e tij, 50% e pagesës bëhet në ditën e vizitës, 50% para operacionit.

Çdo shërbim që ne ofrojmë shoqërohet me një garanci 10-vjeçare.

Dërgo Radiografinë

Shërbimet Tona

Stomatologjia Estetike
Image link
Stomatologjia estetike merret me pamjen e dhëmbëve dhe përmirësimin e buzëqeshjes së një personi.
Ortodoncia
Mbushjet e bardha ne kompozit
Fasetat Porcelani
Pastrim Gurzash
Zbardhimi i dhembeve
Inlays & Onlays
Implant Dentar
Image link
Kur humbisni dhëmbët tuaj të përhershëm, pavarësisht nga arsyeja apo numri, implantet dentare mund të ofrojnë një “prespektive jete te re”.
Implante në të njëjtën ditë
Ure mbi implante
Implante dentare
All on 4
Protezat mbi implante
Kurora dhe Ura
Image link
Një kurorë dentare përdoret kur një sasi e konsiderueshme e strukturës së dhëmbit duhet të hiqet. Një urë dentare zëvendëson dhëmbët që mungojnë duke përdorur dhëmbët ngjitur për mbështetje.
Proteza të lëvizshme
Proteze fikse
Faseta
Urgjenca Dentare
Image link
Urgjencat dentare janë situata potencialisht kërcënuese për jetën që kërkojnë trajtim të menjëhershëm për të ndaluar gjakderdhjen e vazhdueshme të indeve, për të lehtësuar dhimbjet e forta ose infeksionin.
Gjakderdhje/Hemorragji
Infeksion i rëndë
Ënjtje e dukshme në gojë ose rreth saj
Dhimbje intensive
Lezione pas një aksidenti të fundit
Stomatologji e Përgjithshme
Image link
Stomatologjia e përgjithshme përfshin diagnostikimin, trajtimin dhe menaxhimin e nevojave të kujdesit shëndetësor oral që ndikojnë drejtpërdrejt në shëndetin e përgjithshëm.
Terapia e kanalit të rrënjës
Pacientët me nerva
Stomatologji për Fëmijë
Image link
Fëmija juaj do të marrë kujdes oral më të avancuar nga ekipi ynë.
Urgjenca dentare
Ekzaminimet dhe pastrimet dentare
Sedacioni dentar
Rrezet X dixhitale
Trajtimet me fluor
Restaurimet dentare
Kirurgji Dentare
Image link
Ndërhyrjet kirurgjikale kryhen në rastet kur metodat e tjera të trajtimit terapeutik nuk mund të përdoren.
Ekraksionet e dhembeve
Kyretim per paradontologji
Kirurgjia plastike
Llojet e tjera të operacioneve
Ortodoncia
Image link
Diagnoza dhe trajtimi i kafshimeve jo korrekte dhe parregullsive të dhëmbëve.
Maskerina Transparente
Aparate linguale
Aparate qeramike
Aparate Damon
Gjashtë muaj buzëqeshje
Aparate Transparente
Paradontologji
Image link
Departamenti parodontal ofron diagnozën, parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes periodontale të thjeshtë deri në të rëndë.
Gingiviti
Paradontitis i lehtë
Paradontiti i moderuar
Paradontiti i rëndë
Ndërhyrjet Estetike
Image link
Trajtime me FILLER DHE BOTOX nga specialiste internacional ne pacientin stomatologjik
Filler
Botox
Kërkoni një Preventiv Falas

Skuadra Jonë

+0

Vite Eksperience

+0K

Buzëqeshje të Përmirësuara

+0

Specialistë të Stomatologjisë

+0K

Pacient Dentar që u Kemi Shërbyer