Image

Departamentet Tona

Rreth Nesh

Dental Leader Center është një realitet unik në nivel botëror.
Lind nga eksperieca 35 vjeçare në sektorin stomatologjik të administratorit të kësaj qëndre.E veçanta e këtij realiteti është se ka ndërtuar shërbimin dentar në 3 departamente të pavarura që njëkohësisht plotësojnë njëra-tjetrën në mënyre origjinale.
Produkte Inovative e Cilësore - Informim ,Formim ,Edukim - Kurim shëndetësor stomatologjik dhe estetik.
Prezantohet me 600 m² Show Room ,me 600 m² Academy,400 m² ambiente klinike dhe 60 vende parkimi .E aksesuar në dalje të autostradës Durrës -Tiranë – Elbasan ,5 minuta nga Parku Kombëtar I Liqenit të Tiranës dhe 10 minuta nga Qendra Historike e Tiranës. Ambiente luksi dhe relaxi që ndërthuren me profesionalizëm high class.Luxury and relaxing environment combined with high class professionalism.
Image
WordPress PopUp

Kursi i ortodoncise date 30.02.2024

Kurs profesional ne ortodonci and professional websites has never been easier, today with Essentials you will be able to build awesome websites in no time!

Regjistrohu Tani